Kansat Kalliolla

Kansat Kalliolla on evankelista Juha Ketolan toiminimi, jonka kautta hän palvelee seurakuntia julistamalla ja opettamalla evankeliumia.

tilaa seurakuntavierailu
mitä kansat kalliolla tekee?

Palvelee seurakuntia julistamalla evankeliumia.

Jeesuksen sijaiskuolema ristillä meidän syntiemme tähden, Hänen hautaamisensa ja herättämisensä kuolleista meidän vanhurskauttamiseksemme ja syyllisyytemme poistamiseksi on koko Raamatun ydinsanoma.

tilaa seurakuntavierailu
mitä kansat kalliolla tekee?

Rohkaisee seurakuntia evankelioimaan.

Tämän ilosanoman kuullessaan ihminen voi uskoa sen ja kääntyä pois synneistään ja vapautua niiden vallasta uuteen elämään.Jokaisen ihmisen elämä muuttuu elävässä yhteydessä Jumalaan ja Luojaamme –Hänen Poikansa Jeesuksen kautta!

kalenteriin
mitä kansat kalliolla tekee?

Muistuttaa seurakuntia Israelin merkityksestä.

Juha Ketola haluaa muistuttaa seurakuntia Israelin merkityksestä Raamatussa ja omassa ajassamme.

tilaa seurakuntavierailu
sanoma

Ristin sanoma

Tunnusta syyllistyytesi Jumalalle

Koko Raamatun pääteema on ihmiskunnan syyllisyys Jumalan edessä ja Jumalan toteuttama sovitus ihmisille ja syyllisyytemme poistaminen Hänen oman Poikansa, Jeesuksen, kautta.

Usko, että Jeesus kantoi syntisi

Jeesus kantoi sekä syntimme että sairautemme ja tautimme omassa ruumiissaan ristin puuhun, ja Sijaisenamme otti päälleen meille kuuluneen kirouksen ja rangaistuksen synneistämme ja rikkomuksistamme.

Saat uuden elämän

Nyt jokainen, joka uskoo, voi Pyhän Hengen tekona kokea uuden syntymän ja uuden luomisen sisimmässään ja tulla Jumalan lapseksi ja takaisin Luojansa yhteyteen

Pääset syyllisyydestä vapauteen

Koska Jeesuksen kautta olemme saaneet syntimme anteeksi, ja Jumala on poistanut meiltä syyllisyytemme ja julistanut meidät vanhurskaiksi edessään, voimme nyt uskon kautta elää vapaina syntiemme vallasta.