Blogi

11/6/2020

Nuorgamissa ja Utsjoella risti on nostettu ylös ja näkyville; ja matka jatkuu…

Lapin Helluntaiseurakuntien yhteisen evankelistan, Taneli Halosen kanssa olemme keskustelleet tapaamiemme ihmisten kanssa Nuorgamissa ja Utsjoella, kutsuneet heitä iltatilaisuuksiin ja julistaneet evankeliumia.

Kirjaimellisesti Teno-joen rannalta lähdimme rukoillen liikkeelle ja veden virratessa vierellämme siunasimme koko Suomea ja vetosimme Jumalaan kansamme puolesta. Kansamme tarvitsee kipeästi herätystä ja Taivaasta lahjaksi annettua synnin, armon ja tuomion tuntoa ja vakuutusta Jeesuksen todellisuudesta!

Sana ristiinnaulitusta Kristuksesta on tarkoitettu ihmisten ulottuville kuultavaksi – ja vaikkakin käytämme kaikkia viestinnän metodeja ja välineitä – ennen kaikkea lähietäisyydeltä. Ilosanoman julistajan läsnäolo on tarkoitettu kuulijoille fyysisesti ja konkreettisesti aistien ulottuville nähtäväksi ja kuultavaksi. Raamattu ei sano: ’Jumala tuli tietokoneeksi’ eikä ’Jumalan kirkkauden säteily ja Hänen olemuksensa kuva on virtuaalisesti ja etänä lähetetty ihmiskunnan keskelle’.

Kiertue alkoi Teno-joen rannalta

Ei, vaan ilouutinen on siinä, että Jumala on ilmestynyt lihassa ja tuli ihmiseksi. Ja Jeesus voitiin nähdä omilla fyysisillä silmillä ja Häntä voitiin koskettaa omilla käsillä, ja Hän asui ihmisten keskellä. Ja Hän ruumiistaan vuodatti verensä ristillä, ruumiillisesti kuoli, ruumiillisesti haudattiin, ja ruumiillisesti heräsi kuolleista. Ja Jumala otti Hänet ruumiillisesti vastaan Taivaaseen istumaan oikealle puolellensa kirkkaudessa.Mennään siis ihmisten luokse ja julistetaan heille evankeliumi!

 

Katso kiertueen aikataulu
takaisin blogisivulle