Blogi

7/7/2020

Soveltaen rukouskutsua Suzette Hattinghilta 10-12.7.2020

Heinäkuun 10-12. 2020 (tulevana viikonloppuna pe-su) eri maissa rukoillaan ja paastotaan väkivallan aaltoa vastaan, joka on pyyhkäissyt vahvasti yli joidenkin maiden, kuten esimerkiksi USA ja Etelä-Afrikka.

Heinäkuun 10-12. 2020 (tulevana viikonloppuna pe-su) eri maissa rukoillaan ja paastotaan väkivallan aaltoa vastaan, joka on pyyhkäissyt vahvasti yli joidenkin maiden, kuten esimerkiksi USA ja Etelä-Afrikka. Suomessakin hyvin tunnettu evankelista Suzette Hattingh on saanut tämän rukoustaakan Jumalalta sydämelleen. Ja kutsunkin jokaista tähän mukaan, ja rukoilemaan nimenomaan Suomen puolesta – vaikkakin eri tavoin kuin tässä kansainvälisessä esirukousaiheessa. Meillä Suomessa ei nimittäin onneksi ole varsinainen yhtäkkinen väkivalta noussut viime viikkoina. Mutta meidän on syytä rukoilla joka tapauksessa Suomen puolesta!


Tälläkin hetkellä suomalaisilla on suuri tietämättömyys omissa ajatuksissaan siitä, mikä evankeliumin salaisuus todella on. Suomalaiset ovat kuulleet Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta, mutta eivät itse asiassa tiedä yhtään mitään siitä Jumalan ilmoittamasta todellisuudesta ja evankeliumin salaisuudesta, mikä on kätketty Jeesuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen edestämme.  

Lisäksi kotimaassamme moraalittomuus ja laittomuuden henki kasvaa, ja se etsii jatkuvasti uusia uomia, kuinka vaikuttaa yhteiskunnassamme sen eri tasoihin ja ihmisten ajatuksiin ja mielipiteisiin.

Jeesuksen kaltaista pyhää ja vanhurskasta elämäntapaa pidetään vanhanaikaisena ja täysin aikaamme kuulumattomana. Mutta meidän ei ole pakko hyväksyä tätä! Siis rukoilkaamme!

  • Paastoa esimerkiksi yksi ateria joka päivä tulevana viikonloppuna
  • Tai paastoa TV:n katselusta ja/tai somesta
  • Tai ole vain yksi kokonainen päivä paastossa, vaikka rukoiletkin koko viikonlopun
  • Tai ole joka päivä klo 12.00 saakka syömättä, tai syö vasta klo 18.00
  • Tai rukoile yksi päivä
  • Tule joka tapauksessa mukaan rukoilemaan kanssamme  sen ajan ja tavan mukaan, minkä voit tulevana viikonloppuna pe-su 10-12.7.2020!


Rukoilemme suomalaisten ja Suomessa asuvien puolesta Jumalaa:

  1. Että Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen todellinen merkitys jokaiselle ihmiselle kirkastuisi (Joh.16:8-14)
  2. Että moraalittomuus ja laittomuuden henki joutuu väistymään keskuudestamme ja siellä missä itse vaikutamme (Snl. 14:34)
  3. Että Jeesuksen kaltainen pyhä ja vanhurskas elämäntapa nousee kunniaan jälleen (Room.8:29, Kol.3:12-14)
takaisin blogisivulle