Blogi

3/6/2020

Vapauden Tuuli Ristiltä-kiertue alkaa Nuorgamista

Tänään on ’Vapauden Tuuli Ristiltä’- Suomi kierrokseni ensimmäinen päivä. Olen nyt Nuorgamissa Teno-joen varrella Lapissa, aivan Suomineidon päälaella josta kierros alkaa.

Tänään on ’Vapauden Tuuli Ristiltä’- Suomi kierrokseni ensimmäinen päivä. Olen nyt Nuorgamissa Teno-joen varrella Lapissa, aivan Suomineidon päälaella josta kierros alkaa. Mukanani on puinen risti (noin 230 cm) jonka kanssa olen päivisin ulkoilmatilaisuuksissa julkisilla paikoilla ihmisten kanssa keskustelemassa ja julistamassa evankeliumia, ja sitten iltaisin kaikille avoimissa sisätilaisuuksissa.  

JeesusKristus ilmestyy ihmisten elämään – vielä tänäänkin! Kuinka se on mahdollista?Vastaus on yksinkertainen: KOSKA HÄN NOUSI KUOLLEISTA JA ELÄÄ!

Jeesus on koko ihmiskunnan Sijaiskärsijä

Hän oli itse viaton, ja kuitenkin juuri Hänen päälleen siirrettiin kaikkien meidän syyllisyytemme ja rangaistuksemmepahoista teoistamme. Me olimme syntiä tehneet, mutta Jeesus otti päälleenmeille syyllisille kuuluneen kuoleman rangaistuksen. Ja lahjoitti meille uuden ja puhtaan elämän kuolleista nousemisensa kautta; Hänen elämänsä siirretäänmeihin syntiemme tilalle. Ja näin voimme alkaa uuden elämän Hänessä, emmekä enää joudu elämään synneissämme ja niiden valtaamina.  

Sana Jeesuksen kuolemasta syntiemme tähden ja Hänen ruumiillisesta kuolleistanousemisestaan on Taivaan Jumalan ja Luojamme lähettämä jumalallinen voima ihmiselle. Jokainen, joka tämän sanan uskoo ja luovuttaa elämänsä ilman ehtojaJeesukselle, saa kokemuksellisesti tietää ja varmistua tämän sanan totuudellisuudesta; ettei tässä Jumalan sanassa ole kyse illuusiosta, aistiharhasta, petoksesta eikä valheesta. Vaan tämä on Jumalan sana ja sen uskova pelastuu ja hänen elämänsä muuttuu….  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kiertueen aikataulu
takaisin blogisivulle